TrioGate

TrioGate er en Internet virksomhed som har eksisteret siden 2003.

Vores speciale ligger i salg via internettet, med et udvalg af produkter inden for kikkerter, digitalkamera, billedrammer og alt i tilbehør, alt sammen fra de markedsledende producenter, som er at finde på det Danske marked.

God kundeservice og salg af kvalitets produkter på en let og overskuelig måde i vores internetbutik, er grundlaget for at drive en god forretning, og det er det, TrioGate kan tilbyde alle sine kunder.

Vi køber kun ind hos Danske distributører, importører eller direkte hos producentens danske afdelingen. Dette skulle være med til at sikre Vores kunder, at der med de fleste produkter medfølger Dansk brugervejledning, og selvfølgelig 100% danske garanti og reklamationsrettigheder.

Når du handler hos TrioGate kan du altid være sikker på, at vi efterlever de krav der er i den Danske købelovgivning, og som stilles til en Dansk internetbutik.

For at gøre det tydeligt over for vores kunder, at vi mener det vi skriver, har vi fået e-mærke certificeret vores internetbutik.

I vores internetbutik kan du betale nemt og sikkert med dit Dankort, MobilePay (med tilknyttet Dankort) via krypteret forbindelse til Nets (PBS).

Venlig hilsen
TrioGate

Kontakt

Morbærvænget 51
3600 Frederikssund

Tlf. 40 42 74 60
Mail: kundeservice@triogate.dk
Web: www.triogate.dk