Garnhytten

Besøg webshop: doggerlanddesign.dk

Velkommen i min “hytte” fuld af skønne garner, primært uldgarn i høj kvalitet, til strik for begyndere og øvede. Jeg fører et lille men seriøst udvalg af kendte garnmærker, samt opskrifter i eget design, fra Istex og PetiteKnit m.fl.

På tilbehørsfronten forhandler jeg blandt andet de gode, lette og håndvenlige bambuspinde fra KA/Seeknit, KnitPro Symfonie udskiftelige træpinde og de glatte og dejligt spidse Addi Lace rundpinde. Desuden kan du købe et fint udvalg af danske broderisæt fra Fru Zippe, miljøvenlige vaskemidler fra Sonett.

Jeg har i årevis selv designet og udarbejdet opskrifter, næsten altid til strik – og næsten altid til uldgarn. Jeg er tosset med uld 🙂 og forhandler et bredt udvalg af de gode islandske uldgarner fra Istex, som altid giver strik til fornuftige (lave) priser. Mine egne designs sælges som garnkits i shoppen – og som opskrifter i butikken, ved samtidigt køb af garn.

Garnhytten startede som en lille deltidsåben butik i Jægerspris, i 2014 – og flyttede til større lokaler på gågaden i Frederikssund, i november 2018. Doggerland Design – er mit firma bag Garnhytten og garnkits.dk – en moderne garn webshop, som forener fortidens mønstre og naturlige garner med nutidens mode – i designs der mikser strikketraditioner fra Danmark, det øvrige Norden, Storbritannien og Irland – altså: strikdesign på tværs af det forhistoriske landområde: Doggerland i Nordsøen.

Doggerland Design – historie & tradition i moderne strik
Doggerland Design – strikdesign på tværs af Nordsøen
Doggerland Design – går ikke på kompromis med kvalitet

Bedste hilsner
Marianne D. Porsborg, indehaver

Kontakt:
Garnhytten
Jernbanegade 21, st. tv
3600 Frederikssund

Tlf: +5217 5702
Mail: info@doggerlanddesign.dk
Web: doggerlanddesign.dk

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

Garnhytten Frederikssund Handel