Søstrene Grene Sillebroen

Velkommen til Søstrene Grene i Frederikssund!
Fortællingen om de to søstre

I et kreativt hjem med højt til loftet bor Anna og Clara. To søstre, som på mange måder er hinandens modsætninger. Den ene er en impulsiv og kreativ æstetiker, nemlig Anna, mens Clara, som både er praktisk og organiseret, har et yderst roligt gemyt. Anna og Clara har siden Søstrene Grenes opstart i 1973 delt inspiration og fortalt historier fra hverdagen i deres fælles hjem.

Af og til får søstrene besøg af deres nevø Hilmer og de to søde niecer, som altid bringer leg, latter og glade dage med sig. Man kan sige, at Anna og Clara repræsenterer alt det som Søstrene Grene er og står for – hvorfor søstrene altid arbejder på at omgive sig selv og andre med kreativitet, glæde og skønhed.

Mød søstrene online
Hvis De har lyst til at følge med i Anna og Claras dagligdag, kan De læse mere om deres vidunderlige verden på Facebook, Instagram og YouTube. Eller læs mere om Søstrene Grene på www.sostrenegrene.com.

Anna og Claras vidunderlige verden kendetegnes ved …

GLÆDE
Anna og Clara ønsker at skabe små lyspunkter i hverdagen, så glæden og positiviteten kan finde vej til hver en gæst, der besøger deres vidunderlige verden.

SKØNHED
De to søstre arbejder passioneret på at tænke skønhed ind i alt, hvad de gør, fordi de tror på, at det at være omgivet af høj æstetisk kvalitet kan bringe glæde ind i dagligdagen.

FORNYELSE
Anna og Clara sætter en særlig dyd i at forny sig, hvorfor sortimentet overrasker ved at variere ofte. Ambitionen er, at De altid skal kunne gøre nye, vidunderlige fund hos Søstrene Grene.

FUND
Alle er velkomne til at gå på opdagelse i Søstrene Grene, og Anna og Clara bestræber sig på altid at levere fund til prisen, så alle kan være med.

KREATIVITET
Kreativitet gør tilværelsen til en oplevelse. Derfor arbejder Anna og Clara på at inspirere deres omgivelser til kreativ udfoldelse.

HYGGE
’Hygge’ er en tilstand af glæde, tilfredshed og varme, som er unik for Danmark, hvorfra søstrene oprinder. Derfor ligger det altid Anna og Clara på sinde at være værter for hyggelige stunder.

Kontakt:
Søstrene Grene
Sillebroen
Nygade 1
3600 Frederikssund

Søstrene Grene Frederikssund Handel