Fasters Have

Velkommen til Faster’s Have. Hos Fasters Have finder du de bedste planter og inspireration. Kom og bliv oplevelsen rigere.

Faster’s Have er en dejlig blomsteroase, i udkanten af Frederikssund. Vores stil bygger på sommerhusidyl og landlig hygge – med stor inspiration fra svenskernes evne til netop at hygge.

For os er det nøgleord som hygge, høj kvalitet og oplevelser, vi arbejder ud fra hver dag. For altid at kende kvaliteten af vores varer, gør vi i 8 ud af 10 tilfælde brug af danske leverandører. Vi tror på, at danskproducerede planter klarer sig allerbedst i danske haver. Samtidig giver det os mulighed for ofte at besøge vores leverandører, og dermed skabe gode relationer, som vi kan tage med videre i vores butik.

Vores indendørs butik rummer 600m2 og vores udendørs arealer tæller 2500m2, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse.
Indendørs har vi et bredt udvalg af brugskunst, interiør, stueplanter, værtindegaver og haveartikler. Udendørs har vi et nøje udvalgt sortiment af haveplanter – her har vi særligt fokus på at have spændende og anderledes planter i sortiment.

Fælles for vores indendørs og udendørs arealer er, at ordet HYGGE er gennemgående hele vejen. Det er vigtigt for os som virksomhed, at du som kunde føler dig tilpas, velkommen og at du har mulighed for at blive inspireret, når du besøger os.

Vi arbejder ikke på at blive størst, men på at give dig som kunde en oplevelse, service og kvalitet, som du kun får, når du besøger Faster´s Have. Så om du skal lufte hovedet for tanker, søge inspiration, bruge en lækker gave eller bare forkæle dig selv, så vil vi mene, at Faster’s Have er stedet for dig.

Læg vejen forbi og din dag vil blomstre.

Kontakt:
Fasters Have
J.F Willumsens Vej 40B
3600 Frederikssund

Tlf: 4731 2922
Mail: kontakt@fastershave.dk
Web: fastershave.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag: 09:30-17:30
Lørdag: 09:30-15:00
Søndag: 09:30-15:00

Fasters Have Frederikssund Handel