Brilleklinikken

Her bliver du betjent og vejledt af en autoriseret optiker og kontaktlinseoptiker gennem hele forløbet. Vi går op i personlig service. Kald gerne optikeren for brillenørd – for det er hun.

Vi er en Brilleklinik med alle de fordele det indebærer. Der er ingen afbrydelser af andre kunder eller ringende telefoner. Vi har ekstra tid til dig og udvidede åbningstider, der passer ind i din hverdag mellem 8.00-21.30, dog skal der bestilles tid enten via hjemmesiden www.brilleklinikken.dk eller på tlf. 21 63 98 99

En ekstra fordel i disse Corona tider er, at vi er en klinik, det begrænser smittefaren, da der altid kun er én kunde i klinikken ad gangen, hvorved der skabes overblik over alt, der har være i berøring af kunden, således at dette bliver sprittet af efter hvert kundebesøg. Alle Corona-restriktioner bliver overholdt.

Vi har væggene fulde af kvalitets- og designerstel, der er håndplukket med omhu og som fornyes hver 3 måned. Vi vægter at købe dansk og bæredygtigt.

Vi bruger også kvalitets leverandører på glas.

Da vi har butik i egen bolig og ikke i dyre butikslokaler, kan vi være det billigere alternativ for dig – uden at spare på kvaliteten af den vare, du køber. Vi giver altid 30% på både stel og brilleglas.

Der er afsat ekstra tid til synsprøven og vi går i detaljen med dit syn, så du får de bedst mulige briller og kontaktlinser.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt:

Okavangovej 44
Vinge
3600 Fredriksssund
Telefon: + 45 21 63 98 99
Email: info@brilleklinikken.dk

www.brilleklinikken.dk

Åbningstider:

Mandag 08–22
Tirsdag 08–22
Onsdag 08–22
Torsdag 08–22
Fredag 08–22
Lørdag 08–16
Søndag 08–16