Repstock

Nogle forretninger er strømlinede, andre opstår i dynamikken mellem forskellige fag. Klinik og salon i ét er lidt utraditionelt, men hos Bente Repstocks kan det ikke være anderledes.

Bente blev udlært i 1979 som frisør, og har været selvstændig lige siden – altså i mere end 35 år. Hun har tidligere haft frisørsalon i Slangerup (Salon Krølle) fra 1979-1986. Derefter havde hun frisørsalon (Peluqueria Interhair) i Marbella på Costa del Sol samtidig med, at hun underviste på de spanske frisørskoler i henholdsvis Barcelona og Madrid.

Sideløbende har hun uddannet mig som akupunktør og har opnået RAB-godkendelse i akupunktur (Registreret Alternativ Behandler) hos Danske Akupunktører (DA). RAB-godkendelserne reguleres i henhold til lov nr. 351 af 19. maj 2004 under tilsyn af Sundhedsstyrelsen. RAB-godkendelsen er din garanti for, at Bente opfylder en række særlige krav til uddannelse og god klinisk praksis. Det forudsættes, at man løbende efteruddanner sig.

Bente Repstock har også uddannet mig til rygestopterapeut – hun kan næsten garantere dig røgfri efter den første behandling. Læs mere på hendes hjemmeside Repstock.dk

Kontakt
Østergade 8, st.
3600 Frederikssund

Tlf. 47 31 60 70
Mail: bente.repstock@gmail.com
Web: www.repstock.dk

Åbningstider
Mandag-onsdag Efter aftale
Torsdag-fredag 10:00-17:30
Lørdag 09:00-13:00