Felixvine

Besøg vores webshop: www.felixvine.dk

Vi handler med både vin og Spiritus, Italienske, engelske og danske specialiteter, delikatesser fra Italiens bedste producenter, chokolade fra Summerbird og xocolatl, Øl fra bl.a. Skagen bryghus samt kaffe og te fra flere risterier ra nær og fjern. Til hverdag er det Jon, Steen og Egon der står bag disken i butikken der ligger i Centrum af Slangerup, ikke langt fra Hillerød og Frederikssund.

Vores mål er at have et bredt og solidt sortiment og ikke mindst god service, således at det kan dække alle vores kunders behov.

DELIKATESSER
Vores butik i Slangerup emmer af charme og hyggeligt miljø og hylderne er fyldt med delikatesser.

VIN, GIN OG ROMSMAGNINGER
Vi holder jævnligt arrangementer i butikken. Er du interesseret i vinsmagninger, kan vi tilbyde smagninger i vores butik, eller privat, til meget overkommelige priser. Kontakt os for et tilbud.

VINGAVER
Vi pakker og leverer vin i gavekurve til alle lejligheder. Alle vores gavepakker er af højeste kvalitet, med andre ord, vi sørger for at det bliver den perfekte gave.

Du er velkommen til at komme forbi, hvor Du kan sammensætte den helt personlige vin- eller gavekurv, og som en ekstra gevinst kan vi vedlægge en beskrivelse af produkterne i gaven, og det kan sagtens lade sig gøre at få eget logo.

Kontakt:
Felix Vine
Kongensgade 14A
3550 Slangerup

Tlf: 4717 2917
Mail: info@felixvine.dk
Web: www.flexivine.dk

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 10.30 – 17.30
Fredag: 10.30 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag: Lukket

felixvine