Leiberg.dk

Besøg webshop: leiberg.dk

Leiberg.dk blev stiftet i 2018 af Anders Normann og Søs. Vi havde i mange år drømt om at skabe vores egen virksomhed. Vi har nu skabt rammerne for, at åbne vores egen webshop med modetøj til kvinder med mærker, som vi udvælger ud fra, hvad vi mener kommer til at skabe tidens modebillede.

Vi er begge uddannet og har mange års erfaring i tøj- og modebranchen. I slutningen af 2012 blev vi forældre til vores søn og Maria-Louise (Søs) havde ikke mulighed for at genoptage arbejdet i modebranchen, da vores søn har en kronisk lidelse/sygdom.

I Sommeren 2018 begyndte vi et samarbejde med Camilla Framnes på Instagram, dette udviklede sig hurtigt og voksede med med hastige skridt. Vi fik arbejdet os hen imod noget, som blev et helt unikt samarbejde. Vores samarbejde blev pludseligt meget mere permanent, da Camilla og Leiberg.dk blev enig om at deres veje skulle følges. Så fra den 1.Februar 2019 kunne Leiberg.dk og Camilla Framnes præsenterer Camilla som ny medejer af Leiberg.dk. Nyheden ramte straks de medierne og her kan du læse BT og Realityportalens artikler.

Camilla er kendt for sine mere end 10 år på TV og bag den offentlige kendte Camilla, er der en hårdt arbejdsom Kvinde med masser af power.

Vi vil gøre alt i vores magt for at yde den bedste service, samt vejlede dig på bedste måde i dine valg. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående en vare eller andet vi kan være behjælpelige med. Det er uanset om du er i tvivl om størrelse, farve, pasform eller forsendelse og reklamation m.m.

Kontakt:
Leiberg Aps
Møllehaven 8
DK-3550 Slangerup

Tlf: 222 8858
Mail: info@leiberg.dk
Web: leiberg.dk

leiberg.dk Frederikssund Handel